Acasă Administrație publică Doi membri noi în Consiliul Local Bârlad. Pesediștii Aneta Vasilache și Mircea...

Doi membri noi în Consiliul Local Bârlad. Pesediștii Aneta Vasilache și Mircea Leonte au depus jurământul

0

Consiliul Local Bârlad funcționează, de astăzi, în formație aproape completă. În cadrul unei ședințe de îndată, Mircea Leonte și Aneta Vasilache, ambii de la PSD, au depus jurământul.

Cei doi au intrat în CL după demisia lui Andi Dumitrașc, care a părăsit funcția pentru a nu intra în conflict de interese după ce firma lui a câștigat o lucrare realizată și cu fonduri locale, și a lui Dorin Apostu, numit recent subprefect de Vaslui.

Mircea Leonte și Aneta Vasilache îi vor înlocui pe cei doi demisionari și în comisiile de specialitate din cadrul CL: Leonte a preluat atribuțiile de președinte la urbanism și de membru la buget-finanțe, iar Aneta Vasilache, de membru la comisia de urbanism.

În momentul de față, CL Bârlad își desfășoară activitatea cu 20 de consilieri. În locul lui Iulian Groza, de la PNL (demisionar și el, după ce a fost numit secretar al comunei Puiești) nu a fost încă desemnat nimeni.

Conducerea județeană a PNL, aflată într-un tacit conflict cu primarul Dumitru Boroș, ar trebui să facă numirea. Doar că Nelu Tătaru, președintele pe județ al PNL, pare să întrețină ostentativ disconfortul creat de faptul că majoritatea de care au nevoie unele dintre proiectele primarului Boroș este afectată. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.