Acasă Local Doi noi medici la Spitalul ”Beldiman”: un specialist oftalmolog și unul în...

Doi noi medici la Spitalul ”Beldiman”: un specialist oftalmolog și unul în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă și arși

0

Din această lună, echipei medicale a Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad i s-au alăturat doi tineri medici.

Primul dintre ei, chirurgul plastician Petru Ciobanu, și-a început activitatea pe 11 martie. Este medic specialist, are 31 ani, este căsătorit și are o fetiță de doi ani și jumătate.

Dr. Ciobanu este din Republica și a absolvit Facultatea de Medicină din Brașov. Cei șase ani de rezidențiat i-a făcut la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

În luna februarie, a promovat concursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea Chirurgie Plastică-Microchirurgie Reconstructivă si Arși.

Cel de-al doilea medic este Diana Rotaru, specialist oftalmolog, tot din Republica Moldova. Și-a început activitatea la spitalul bârlădean de pe 14 martie. Dr. Rotaru a absolvit Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu”, Chișinău, în 2016. A urmat rezidențiatul în Oftalmologie la Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”. Are 32 de ani și este căsătorită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.