Acasă Infracțional UPDATE Adolescenta a fost gasita pe raza municipiului Vaslui

UPDATE Adolescenta a fost gasita pe raza municipiului Vaslui

0

UPDATE Gabriela Gălățeanu, adolescenta de 16 ani, dată dispărută de părinții săi, a fost găsită. Ea plecase de bună-voie de acasă, fiind descoperită de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale pe raza municipiului Vaslui.

”Minora a fost depistată pe raza municipiului Vaslui și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Și mama fetei a făcut un anunț în acest sens pe grupurile de socializare.

ȘTIRE INIȚIALA Doi părinți din Bârlad, Andreea și Remus Gălățeanu, își caută înnebuniți de grijă fiica în vârstă de 16 ani. Fata nu s-a mai întors de la cursuri, iar familia se teme ca la mijloc să nu fie vorba de o răpire.

Cazul a ajuns și în atenția poliției.

”Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Poliția Municipiului Bârlad au fost sesizați de o femeie din municipiul Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că, la data de 07 ianuarie a.c., în jurul orelor 14:00, fiica sa Gălățeanu Gabriela Maria în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate, nu a mai revenit la domiciliu după terminarea cursurilor.

Semnalmente: înălţime 1,73 m, păr negru lung, ochi căprui, fără semne particulare.

La data dispariţiei persoana era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastră (tip blug) geacă de blană de culoare neagră, fes de culoare crem, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare maro deschis. De asemenea, avea asupra sa o geantă de culoare negru cu roșu”, se arată într-un comunicat al poliției.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.