Acasă Politic Domnul Pleșu, parolistul desăvârșit și prietenul tuturor

Domnul Pleșu, parolistul desăvârșit și prietenul tuturor

0

Nu mai sunt prea multe de spus despre profesorul bârlădean Constantin Corneliu Pleșu. Pentru că s-a spus aproape totul în cei peste 25 de ani de când bârlădenii, din diverse medii, se intersectează permanent cu el. Fie la școală, fie în administrația publică, în viața politică, pe cărări de munte și mai ales în muzica folk, acolo unde reușește performanțe spectaculoase cu trupele sale ”Ecou” și ”Cristal”, formate din elevi pe care îi îndrumă cu un talent pedagogic remarcabil.

Este neobosit și se poate spune că puțini sunt cei care au rezistat cum a făcut-o el, luând-o iar și iar de la capăt.

În toate în care viața l-a condus, profesorul Pleșu și-a pus amprenta apăsat. A câștigat încrederea tuturor celor cu care lucrează sau pentru care a lucrat, prin printr-un parolism desăvârșit, dar și un spirit organizatoric rar întâlnit.

Într-un singur domeniu Constantin Corneliu Pleșu mai are câteva cărămizi de pus una peste alta: în administrația publică locală. Este motivul pentru care și-a depus candidatura pentru funcția de consilier municipal, pe listele ALDE, alături de Daniel Olteanu, de Cezar Caleap, Silviu Budescu, Adrian Todireasa, dar și alte nume sonore din Bârlad.

Iată cum îl descrie deputatul Daniel Olteanu, pe Pleșu, omul care i s-a alăturat în echipă:

”Cariera politică, confirmată de rezultatele pe care le-a obținut atât în administrație, în calitate de consilier local și județean, cât și de reușitele celor alături de care a lucrat de-a lungul timpului, i-a adus mulți prieteni și dușmani deopotrivă.

Pentru mine, dl. profesor Pleșu este, înainte de toate, un OM de cuvânt și un sfătuitor de nădejde, pe care flerul și intuiția nu l-au trădat niciodată.

Acestea sunt calitățile care îl recomandă, de fapt, în ochii tuturor celor care îl cunosc, și tot ele, dublate de experiență, îl fac să deschidă, alături de Cezar Caleap, lista de consilieri locali pe care v-o propun pentru ca, de data asta, Bârladul să câștige!

Avem nevoie în administrația din Bârlad de experiență, nu de experimente, de soluții inovative, dar și de soluții despre care știm că dau rezultate din prima!

Nu am nicio îndoială că simțul practic și mai ales cel organizatoric, pe care le-a dovedit mereu dl. profesor Pleșu, vor contribui decisiv la transformarea administrativă pe care ne-o dorim în Bârlad.

Mai mult, cred că e timpul ca învățământul bârladean să redevină o prioritate pentru factorii de decizie din administrația locală, iar asta nu se poate întâmpla decât dacă profesioniștii se întorc acolo unde merită să fie!

Dl. Corneliu Pleșu (62 ani) a fost director al Clubului Tineretului Vaslui, viceliderul Sindicatului Învățământ „Tutova”, F.S.L.I., inspector școlar pentru învățători, inspector școlar pentru managementul instituțiilor școlare. Este profesor de muzică la Școala „Episcop Iacov Antonovici” și la Colegiul Național „Gheorghe Roșca – Codreanu”, precum și fondatorul și coordonatorul grupurilor vocal-instrumentale „Ecou” și „Cristal”.

Pentru că mi-ar trebui un spațiu imens pentru a-i prezenta cariera profesională și politică, vă invit să aflați detalii direct pe profilul domnului Pleșu!” (CLICK AICI)

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.