Acasă Politic ”Domnule Boroş, ați promis în 2016 că scădeți facturile la apă. Cum...

”Domnule Boroş, ați promis în 2016 că scădeți facturile la apă. Cum v-aţi ocupat de asta pana acum? Un raspuns concret, va rugăm!”

0

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

Reacția USR Bârlad după ce primarul Dumitru Boroș, care a promis în 2016 că va scădea facturile la apă dacă bârlădenii îl vor alege primar, s-a spălat pe mâni de această promisiune, după 4 ani de mandat.

Observând prezența pe listele de candidați ale USR PLUS a unei funcționare de la SC Aquavas, Boroș a întrebat-o prin intermediul presei dacă poate da explicații pentru ”facturile umflate ale bârlădenilor” la apă.

Precizăm că persoana căreia i s-a adresat ditamai primarul Bârladului este o simpla salariata, fără funcție și fără putere de decizie. Iar Boroș, conform legii, are puterea de a crește sau de a micșora preșul apei. Așadar, facturile umflate la apă sunt responsabilitatea primarului Dumitru Boroș, nu a casierilor de la Aquavas, iar bârlădenii trebuie să facă diferența între adevăr și minciunile primarului!.

”Domnul primar o întreabă pe candidata USR PLUS la Consiliul Local Bârlad Mocanu Carina, într-o conferința de presă, dacă poate da explicații referitor la facturile umflate ale bârlădenilor de către Aquavas.

Cu această ocazie, ne-am amintit cum în 2019, când USR a facut un chestionar pentru a afla nevoile cetățenilor iar PNL Barlad ne-a copiat imediat şi au facut şi ei un chestionar să afle ce nevoi au bârlădenii.

Diferența majoră este ca noi suntem un partid tânăr, fără funcții administrative, iar PNL este în acest moment la conducerea oraşului şi ar fi trebuit să ştie nu doar nevoile ci şi soluţiile acestora.

Este ca şi cum un medic ar întreba unde este inima în corpul uman. Păi dacă nu ştii unde este inima, la ce ai mai imbracat halatul de medic?

Similar şi acum, domnul Boroş este primarul oraşului de 4 ani, 8 ani înainte de asta a fost consilier local şi după tot acest timp la conducere întreabă o angajată simplă Aquavas, fără funcție de conducere, cum este cu facturile umflate ale barladenilor?

Să intelegem ca în ultimii 12 ani scest subiect nu v-a interesat, şi acum în campanie a devenit brusc subiectul interesant? In campania din 2016 l-ați promis bârlădenilor!

Sau poate doar aveți nevoie de candidata noastra Mocanu Carina, sa va ajute în administrație?

Doar nu credem ca ați vrut doar să o intimidați cum ați făcut cu doamna de 70 de ani din piața Sf Ilie care a fost amendata pentru ca v-a criticat!

Daca doar aveți nevoie de noi în administraţia oraşului, stați linistit, nu mai este mult de aşteptat si venim în primarie sa ajutam bârlădenii!”.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.