Acasă Infracțional Dosar penal pentru un bărbat din Văleni care și-a bătut un consătean...

Dosar penal pentru un bărbat din Văleni care și-a bătut un consătean până l-a băgat în spital

0

Polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în prima zi a noului an, 1 ianuarie 2023, în zona unui spațiu de alimentație publică, din localitatea Văleni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 1 ianuarie 2023, ora 18.45, într-un spațiu de alimentație publică din Văleni, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat, lovind cu pumnii și picioarele, o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

La data de 2 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat, față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.