Acasă Infracțional Dosare penale pe bandă rulantă pentru șoferii prinși băuți la volan

Dosare penale pe bandă rulantă pentru șoferii prinși băuți la volan

0

Pericolul la care sunt supuși oamenii nevinovați de către șoferii care urcă băuți la volan este tot mai prezent pe străzile județului. În acest moment, polițiștii vasluieni fac cercetări în cazul mai multor persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce conduceau mașina după ce au băut alcool.

Pe 1 mai, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe un drum public din localitatea Stejaru, comuna Pungești, au depistat și oprit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Pungești. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot pe 1 mai 2023, ora 20:57, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, au depistat și oprit un autoturism, pe DJ 246, în localitatea Tăcuta, condus de un tânăr de 24 de ani, din Tăcuta. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe 2 mai, ora 06:32, polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au depistat și oprit un autoturism, pe strada Castanilor, condus de către un bărbat de 33 de ani, din comuna Ștefan cel Mare. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași dimineață, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, polițiștii au oprit un autoturism înmatriculat în județul Iași, condus de către un bărbat de 43 de ani, din comuna Cozmești, județul Iași. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.