Acasă Infracțional Două femei și un bărbat din Murgeni au fost arestați după ce...

Două femei și un bărbat din Murgeni au fost arestați după ce au bătut un polițist și au avariat mașina de poliție care se afla în urmărirea lor

0

Două femei și un bărbat au ajuns după gratii după un incident scandalos petrecut marți, pe străzile din orașul Murgeni. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, soția acestuia (35 de ani) și încă o femeie (47 de ani), toți din localitatea Murgeni, au bătut un polițist, l-au îmbrâncit și l-au scuipat, după care au aruncat cu pietre în autospeciala poliției care pornise în urmărirea lor.

Marți seară, cei trei se aflau într-un autoturism înmatriculat în Franța, condus de bărbatul de 41 de ani, când o patrulă de ordine publică i-a făcut semn acestuia să oprească. După o verificare sumară a documentelor, șoferul a fost invitat la sediul unității de Poliție, acolo unde a aflat că urmează să îi fie ridicate plăcuțele de înmatriculare și să fie sancționat contravențional pentru lipsa asigurării auto.

A fost momentul în care bărbatul s-a enervat și a devenit violent verbal. I-a înjurat pe polițiști, i-a amenințat după care a urcat la volanul mașinii și, fără acordul, polițiștilor a plecat în trombă.

Polițistul a pornit în urmărirea lui, cu autospeciala de poliție. A reușit să blocheze calea mașinii urmărite, conducătorul auto fiind silit să oprească și să coboare. Nu a făcut-o oricum, ci a continuat seria înjurăturilor și jignirilor adresate polițistului, începută la sediul poliției.

Între timp, în zonă au ajuns nevasta șoferului, însoțită de cealaltă femeie. Ambele s-au năpustit asupra polițistului cu lovituri de pumni, scuipându-l, îmbrâncindu-l și trăgându-l de uniformă. La fel s-au purtat și cu polițistul local care făcea parte din patrula de ordine publică.

Femeile erau atât de dezlănțuite încât agentul de poliție, neavând altă modalitate de a le potoli, a fost nevoit să folosească un spray lacrimogen. Soluția a avut efect. Cei trei au rupt-o la fugă, dar nu înainte ca nevasta individului care conducea ilegal autoturismul, să arunce cu pietre în mașina de poliție, provocându-i mai multe distrugeri.

Miercuri, străzile din Murgeni s-au umplut de jandarmi, polițiști, mascați, în căutarea celor trei agresori. Oamenii legii i-au găsit pe aceștia și i-au ridicat, iar în cursul zilei de ieri, instanța a admis propunerile formulate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile în cazul celor trei agresori de la Murgeni. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.