Acasă Local Dragostea plutește în aer la Vaslui. Iată ce propuneri au autoritățile locale...

Dragostea plutește în aer la Vaslui. Iată ce propuneri au autoritățile locale pentru îndrăgostiți, cu ocazia sărbătorii Dragobetelui

0

Dacă sunteți îndrăgostiți și așteptați o ocazie în plus pentru a vă sărbători iubirea, ziua de Dragobete, marcată în fiecare an pe 24 februarie, este ocazia perfectă. Primăria Vaslui a pregătit cadrul ideal, mai întâi pentru data de 19 februarie, unde vasluienii, indiferent de vârsta pe care o au sunt invitați la evenimentul „Cântăm iubirea … altfel”. De la ora 17.00, la Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui, Orchestra de muzică populară „Rapsodia Vasluiului” vă va introduce în atmosfera sărbătorii Dragobetelui.

A doua surpriză le este rezervată exclusiv tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani. Aceștia sunt încurajați să acceseze link-ul https://forms.gle/UzjY2tiCtiFBcKY58, unde trebuie să lase câteva detalii despre ei și persoana de care sunt îndrăgostiți, precum și câteva rânduri în care să scrie ce reprezintă Dragobetele pentru ei.

Vineri, 24 februarie, ora 12.00, tinerii sunt așteptați la Centrul Cultural «Alexandra Nechita» unde vor dezbate teme de interes pentru ei împreună cu psihologul Mădălina – Cristiana Modoranu.

”De la ora 19.00, vă așteptăm la sala 1 a Cinematografului HappyCinema din cadrul complexului comercial Silver Mall din Vaslui, de mână cu prietenul/prietena, pentru a viziona împreună filmul «The Perfect Escape»”, au transmis organizatorii. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.