Acasă Infracțional Droguri de mare risc, vândute în centrul Bârladului. Patru bârlădeni, arestați vineri...

Droguri de mare risc, vândute în centrul Bârladului. Patru bârlădeni, arestați vineri seară

0

Patru bârlădeni care vindeau droguri de mare risc în zona centrală a Bârladului au ajuns după gratii, vineri seară, în urma unei acțiuni în forță a polițiștilor de combatere a criminalității organizate Vaslui și a procurorilor DIICOT.

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliile celor patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, în urma cărora au găsit 110 grame de cannabis, 50 de comprimate de Extasy și aproximativ 22 de grame de amfetamină, precum și obiecte folosite la cântărirea și comercializarea acestora.

Descinderea oamenilor cegii la adresele celor patru bârlădeni s-a făcut după ce doi dintre aceștia au fost prinși în flagrant delict.

Începând cu anul 2019 şi până în prezent, mai multe persoane au desfăşurat activităţi de procurare, transport, depozitare şi vânzare de droguri de risc şi mare risc, în apropierea unei piețe de pe raza municipiului Bârlad, la prețuri cuprinse între 50 și 70 de lei/doză”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Cei patru au fost prezentați Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Dispune arestarea preventivă a inculpaților: – Hogaș Alexandru Flavius, Nourescu Bogdan George, Moraru Alexandru, pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 09.04.2021 și până la data de 08.05.2021, inclusiv. – Dobrin Ștefan Iustin, pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 10.04.2021 și până la data de 09.05.2021, inclusiv. Respinge, ca nefondate, cererile formulate de inculpații Hogaș Alexandru Flavius, Nourescu Bogdan George, -Dobrin Ștefan Iustin și Moraru Alexandru privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu. Respinge, ca nefondate, cererile formulate de inculpații Nourescu Bogdan George și Moraru Alexandru privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar. În baza art. 230 Cod procedură penală dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpații de mai sus. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare” – este decizia magistraților vasluieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.