Acasă Politic Drumuri construite mai rapid. USR PLUS propune gestionarea locală a proiectelor de...

Drumuri construite mai rapid. USR PLUS propune gestionarea locală a proiectelor de infrastructură

0

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

CNAIR a fost cea mai mare sursă de blocaj pentru multe dintre proiectele de infrastructură ale României. O instituție birocratică, o conducere fără viziune, doua ingrediente nefaste care duc la 0 progres.

Spre exemplu, mai mult de 13 ani au trecut de când proiectul șoselei ocolitoare din Bârlad a fost anunțat. Toți miniștrii transporturilor au vorbit despre acest proiect ca fiind un dat, însă abia ce a început lucrul efectiv. Mai avem de așteptat, probabil, încă vreo 2 ani până când să circulăm propriu zis pe această șosea.

Proiectele de infrastructură, precum șoseaua ocolitoare a municipiului Vaslui sau a municipiului Huși, sunt încă departe de a fi măcar într-un stadiu incipient.

USR PLUS susține trecerea proiectelor în administrarea autorităților locale. În acest scenariu, autoritățile pot decide singure ce fel de fonduri doresc să acceseze și nu vor mai depinde de CNAIR. Consiliul Județean va acționa direct ca instituție pentru proiectele din județ și va sprijini primăriile, unde va fi nevoie, să preia în administrare proiectele.

Poți citi mai multe despre programul nostru aici https://bit.ly/2G7ECHZ, inclusiv despre partea de mobilitate și infrastructură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.