Acasă Local Echipa de entuziaști care predă cursuri gratuite despre cum să salvăm un...

Echipa de entuziaști care predă cursuri gratuite despre cum să salvăm un om care se îneacă cu mâncare sau face stop cardiac sub ochii noștri. Oricare dintre noi poate învăța gratuit manevrele de resuscitare

0

Locuitorii județului Vaslui, și nu numai, au șansa unică de a învăța cum pot să salveze viața cuiva care, din varii motive, se prăbușește sub ochii noștri sau se îneacă cu mâncare ori obiecte.

Este o inițiativă unică cel puțin în zona Moldovei, nu doar pentru faptul că acest curs (cu o durată de numai o zi) este gratuit, ci și pentru că cei care îl urmează sunt învățați cum să folosească un defibrilator.

Cursurile de resuscitare sunt predate de o echipă a Asociației RestartEdu, fondată de doctorul internist Ovidiu Ciubotaru (detalii AICI).

Peste 1.500 de locuitori ai județului Vaslui, de la angajați ai unor firme private, funcționari publici, personal medical și până la elevi și profesori, s-au ințiat deja în tainele procedurilor de resuscitare.

Cei de la RestartEdu se pun oricând la dispoziția oricui dorește să învețe să salveze vieți și îi încurajează pe toți să dea de știre.

”Ești părinte și îți faci griji despre cum ar trebui să acționezi dacă cel mic se îneacă cu un obiect străin?

Ai în îngrijire un vârstnic cu risc mare de a face un stop cardiac?

Pur și simplu vrei o experiență plăcută în care exersăm împreună manevrele de resuscitare?

Dă-ne de știre!

Scrie-ne pe Messenger sau la numărul 0736 842 448.

Dacă ai câțiva prieteni, putem face un curs dedicat grupului. Va fi un team building pe cinste!

Cursurile le organizăm în parteneriat cu Centrul Educațional Yes Bârlad”, este mesajul transmis de reprezentanții RestartEdu.

Pentru ca povestea extrem de folositoare să continue și cât mai mulți oameni să își însușească manevrele de readucere la viață a celor care la un moment dat vor avea nevoie, RestartEdu are nevoie un un minim sprijin.

”Ne dorim să ținem cursurile pentru cât mai mulți oameni. Dacă vreți să ne ajutați, donați 2 EURO printr-un SMS la numarul 8833.

Persoanele fizice ne pot directiona 3.5% din impozitul pe venit, iar persoanele juridice 20% din impozitul pe profit. Pentru contract de sponsorizare sau detalii formular, lasați-ne un SMS la numărul 0736 842 448”, au mai transmis reprezentanții RestartEdu. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.