Acasă Politic Eduard Popica: ”Guvernul României tratează cu indiferenta Ziua Naționala a României”

Eduard Popica: ”Guvernul României tratează cu indiferenta Ziua Naționala a României”

0

„Din păcate, în acest an, Ziua Națională, zi sfântă și sacră a poporului român, zi în care toți românii ne adunăm în jurul Tricolorului, cu dragoste de neam și de țară, a fost tratată cu dispreț de către acest guvern Orban.

Patriotismul lipsește cu desăvârșire pentru Guvernul PNL, manifestările pe care le așteptăm an de an, cu bucurie și cu nerăbdare, fiind interzise acum din cauza pandemiei. Așa susțin cei de la Guvern.

Revoltător pentru milioane de români, pentru toți vasluienii, este modul în care membrii acestui Guvern, împreună cu alte câteva zeci de invitați, peste 100 de persoane, au putut să meargă și să stea pe Stadionul Ghencea, la aprinderea luminilor pe stadion. Pentru ei, nu au mai fost reguli.

După cum nu au fost reguli nici pentru sutele de invitați de la lansarea programului de guvernare PNL, la care au participat președintele Iohannis și tot „Guvernul meu”. Într-un spațiu închis! Nici acolo nu au fost reguli și restricții! Dar, pentru sărbătoarea românilor sunt impuse restricții.

În aceste condiții de dispreț și bătaie de joc din partea Guvernului, în baza normelor impuse de Direcția de Sănătate Publică, Consiliul Județean, prin președintele Dumitru Buzatu, alături de primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, vor organiza acțiuni festive, cu un număr redus de participanți, în Centrul Civic al orașului, pe 1 Decembrie. Vrem să dăm o lecție de patriotism acestor guvernanți care acționează după cum au interese.

Voi fi prezent, pe 1 Decembrie, în Centrul Civic al Vasluiului, pentru a cinsti eforturile și sacrificiile înaintașilor noștri”, a transmis Eduard Popica, candidatul PSD Vaslui la Camera Deputaților.

Material de propagandă electorală publicat de SC Lucsim Connect SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.