Acasă Administrație publică Executorul judecătoresc Alin Silitră, favoritul USR PLUS pentru funcția de subprefect al...

Executorul judecătoresc Alin Silitră, favoritul USR PLUS pentru funcția de subprefect al județului Vaslui

0

Vasluiul se află printre județele incluse în proiectul de Hotărâre de Guvern privind schimbarea de prefecți și subprefecți. Proiectul s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței de miercuri a Guvernului, dar discuțiile au fost amânate pentru săptămâna viitoare.

Dacă în cazul altor județe unde postul de prefect este revendicat atât de liberali cât și de partenerii de coaliție din USR PLUS, în cazul Vasluiului lucrurile au fost tranșate fără prea multe scântei: funcția de prefect îi revine PNL, un post de subprefect va fi al USR PLUS, iar cel de-al doilea subprefect va fi numit de UDMR.

Cele mai multe pariuri din județ se fac în acest moment în legătură cu omul pe care useriștii îl pregătesc pentru scaunul lor de subprefect.

S-a vehiculat pentru scurt timp numele lui Mitică Afteni, unul dintre directorii de la SC Rulmenți SA, însă cele mai multe voci îl dau ca favorit pe cel al executorului judecătoresc Alin Silitră.

În vârstă de 37 de ani, Silitră și-a câștigat rapid respectul colegilor din USR pentru ideile clare și viziunea coerentă asupra problemelor de ordin economic, administrativ și legislativ pe care le-a abordat în activitatea sa politică. Se numără printre membrii fondatori ai organizației județene a USR. Anul trecut a candidat pentru funcția de primar al municipiului Vaslui și, ulterior, de senator. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.