Acasă Administrație publică Fântâni ”otrăvite” cu motorină și rețele de apă vandalizate! Comuna vasluiană în...

Fântâni ”otrăvite” cu motorină și rețele de apă vandalizate! Comuna vasluiană în care lupta pentru putere s-a transformat în act criminal

0

În comuna Șuletea, lupta pentru funcția de primar a întrecut orice închipuire: fântâni ”otrăvite” cu motorină, rețele de apă vandalizate, cămine sparte, văni distruse, sute de familii rămase fără apă pe caniculă.

Toate acestea au fost semnalate de locuitorii comunei, dar și de primarul Robert Ciprian Tamaș, care face, de câteva zile, apeluri disperate în care le cere competitorilor săi politici să înceteze. Aceștia sunt acuzați că stau în spatele actelor criminale, având drept scop decredibilizarea primarului în funcție.

Sunt consternat de modul în care cel mai disperat candidat de la alegerile locale de anul acesta își alege modul de a convinge oamenii să îl voteze! La Fedești, Rășcani și Jigălia, echipa ieftină a candidatului ne oprește pompele de apă, umblă la robinetele de presiune, închid și deschid la întâmplare văni pentru a ne deranja sistemele de aducțiune cu apă din aceste localități și pentru a crea o masă de nemulțumire la adresa primarului! Din aceste motive, apa, atunci când ajunge în casele oamenilor după pauze repetate, ajunge tulbure sau chiar și cu nisip!, a postat primarul Tamaș pe grupul de socializare al comunei.

Primarul comunei i-a informat pe oameni că într-o singură zi, pompa de apă din satul Jigălia a fost oprită de trei ori, lacătele de la cămine au fost sparte, iar vana de la rețea a fost oprită.

Şi noaptea v-ați bătut joc de noi! Vom pune camere ascunse și vă vom face plângeri la poliție, neisprăviților! Datorită acestor cretini, a crescut brusc presiunea apei în Rășcani, ducând la spargerea conductei între Rășcani și Jigălia! Sistemele de aducțiune cu apă din toate satele au funcționat impecabil până acum, dar vă promit că îi vom descoperi! Vor plăti scump pentru aceste acte criminale!!!, a scris Tamaș în postarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.