Acasă Politic Fără birocrație pentru antreprenori

Fără birocrație pentru antreprenori

0

Continuăm să reducem birocrația impusă de stat pentru întreprinderile mici și mijlocii, prin digitalizare și renunțarea la cerințe inutile.

Astăzi, statul descurajează antreprenorii români printr-o birocrație excesivă. De la înființarea unei firme și până la desfășurarea activității în sine, legislația românească este extrem de stufoasă și are cerințe de multe ori aberante.

Timpul lung de așteptare și nenumăratele drumuri pentru „hârtii”, îi fac să se lase păgubași pe mulți dintre cei care vor să pună o afacere pe picioare. Astfel, România pierde potențial economic și locuri de muncă.

Am inițiat deja mai multe legi pentru debirocratizare care au și trecut de Parlament. Am scăpat astfel de multe acte inutile cerute la înființarea unei firme și de unele limitări ridicole – precum aceea de a fi acționar unic într-o singură societate comercială.

Vom continua cu demersuri pentru digitalizarea completă a procesului de înființare a firmelor și pentru reînființarea „Comisiei de tăiat hârtii”.

Credem că debirocratizarea începerii unei afaceri și a interacțiunii mediului de business cu Statul este cheia pentru dezvoltarea de întreprinderi mici și mijlocii, pentru creșterea competiției din piață și deci pentru stimularea inovării.

Citește aici întregul nostru angajament și află toate măsurile pe care le propunem în vederea reducerii birocrației pentru antreprenorii români. > www.usrplus.ro/antreprenoriat_fara_birocratie

Votează USR PLUS pe 6 decembrie la alegerile parlamentare! #AngajamenteleUSRPLUS #Romaniefarahotie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.