Acasă Infracțional Femeia de la Simila și-a pus ștreangul de gât în toiul unui...

Femeia de la Simila și-a pus ștreangul de gât în toiul unui scandal cu soțul, după ce ar fi aflat că acesta a chemat poliția

0

UPDATE Medicii bârlădeni au decis să o trimită la Spitalul Județean Vaslui pe femeia din Simila, care a incercat să isi puna capăt zilelor. Daniela Rusu, managerul Spitalului ”Beldiman”, a declarat pentru Ziarul Obiectiv: ”Pacienta a fost resuscitată de ambulanțieri, adusă în CPU, intubată, dar nu a fost evaluată în serviciul nostru deoarece computerul tomograf este astăzi în revizie. Prin urmare, a fost dirijată la Vaslui”.

ȘTIRE INIȚIALĂ Ies la iveală amănunte despre tentativa de sinucidere din satul Simila, comuna Zorleni, petrecută miercuri dimineață. Incidentul s-a derulat pe fondul unui scandal conjugal între femeia care a vrut să se sinucidă și soțul acesteia.

Se pare că cearta izbucnită între cei doi escaladase în așa măsură încât soțul femeii a decis că are nevoie de ajutorul poliției. Potrivit martorilor, a sunat la postul de poliție din Zorleni, dar se pare că gestul a înfuriat-o și mai mult pe F. S. (49 ani). În timp ce polițiștii se deplasau către locuința celor doi, femeia a mers in curte și s-a spânzurat cu o funie de coșerul de porumb, spun vecinii victimei.

În momentul în care polițiștii au ajuns ea se zbătea deja între viață și moarte. Oamenii legii au tăiat funia și au început manevrele de resuscitare. Acestea au fost preluate și continuate de echipajul de pe ambulanță, chemat între timp de polițiști.

F.S. a fost transportată la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad în stare critică. Medicii se străduiesc în aceste momente să o salveze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.