Acasă Infracțional Femeie de 74 de ani din Bârlad, bătută cu bestialitate ziua în...

Femeie de 74 de ani din Bârlad, bătută cu bestialitate ziua în amiaza mare, pe stradă, de un mucos de 22 de ani, pentru un telefon mobil și câțiva lei. Femeia va sta în spital aproape 2 luni

1

Scene șocante pe Bulevardul Republicii din Bârlad! În urmă cu trei zile, o femeie în vârstă de 74 de ani a fost bătută cu brutalitate de un individ de 22 de ani, pentru un telefon mobil și câțiva lei.

Incidentul s-a petrecut la ora 16. 30, în plină stradă, de față cu alți oameni. Femeia mergea pe trotuar când, din senin, tânărul s-a năpustit asupra ei pentru a-i smulge din mână telefonul mobil și poșeta.

Bătrâna a încercat să i se opună, însă individul i-a aplicat o ploaie de lovituri peste față și în diverse zone ale corpului și, în cele din urmă, a reușit să o deposedeze de telefon și de banii din poșetă.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 45-50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La data de 21 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de persoana bănuită de 22 de ani, a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

1 COMENTARIU

  1. Vedeți ca lati supărat pe betivanul de Chelaru Vasilică cel care a fost arestat fără motiv zice el, care a făcut o structură de companie proprie în șpriț, doamna din comentariu o sa va caute pentru sa dati socoteala de îndrăzniți să-l mustrati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.