Acasă Administrație publică Filmare devenită virală a cunoscutului prezentator TV Dan Negru, la Casa Cuza...

Filmare devenită virală a cunoscutului prezentator TV Dan Negru, la Casa Cuza din Bârlad, cu buruienile și paragina care au înghițit-o: ”Dau o bere celui care tunde iarba și îndreaptă gardul la casa lui Cuza”

0

de Simona MIHĂILĂ

Îi crapă cuiva obrazul de rușine? Dan Negru, cunoscutul prezentator de televiziune din România, a transmis în spațiul online o filmare cu buruienile și paragina care au înghițit Casa Memorială a domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Vedeta TV s-a deplasat personal la Bârlad unde a filmat dezastrul din jurul casei în care s-a născut făuritorul României Moderne.

”Caut pe careva prin Bârlad care știe să tundă iarba. Și să îndrepte și un gard. Iarba asta! Nu e multă! Aici, la casa lui Cuza! Alexandru Ioan Cuza! Știți, învățăm la școală că s-a născut în Bârlad. Tunzi iarba, îndrepți gardul și dau o bere. Ba dau două beri. Aici, la casa lui Cuza!”, a spus Dan Negru, în timp ce scotea din stâlpii ruginiți care susțineau cândva gardul acum aproape prăbușit, niște doze goale de bere.

https://www.facebook.com/DanNegruCristian/videos/615112269173699/?v=615112269173699

Filmarea prezentatorului de televiziune a devenit virală. În doar două ore de la publicare a strâns peste 12.000 de vizualizări și a fost distribuită de sute de români de pretutindeni.

Aproape că nu mai este nimic de comentat. Nu doar că autoritățile Bârladului au fost făcute de râs, deși se bat cu pumnul în piept pentru ”realizările culturale” din ultimii patru ani. Filmarea este o pată rușinoasă pe obrazul Bârladului.

O pată care vorbește de Bârladul real, acela năpădit de gunoaie, înghițit de buruieni și plin de străzi sparte. Bârladul care nu se vede în ”vederile” filtrate prin Fotoshop și distribuite de echipa primarului Boroș sub sloganul #se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.