Acasă Administrație publică Firmele din Negrești care au nevoie de zilieri se pot adresa primăriei...

Firmele din Negrești care au nevoie de zilieri se pot adresa primăriei din localitate

0

Persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale care funcţionează pe raza oraşului Negreşti, au nevoie de forţă de muncă şi doresc să contracteze ca zilieri persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social, se pot adresa în primariei din localitate.

Această nouă activitate este disponibilă ca urmare a modificărilor Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat prin Legea 192/2018, scopul modificării fiind acela de a valorifica forţa de muncă locală.

”În baza acestor prevederi, Primăria Negresti va întocmi planul de activităţi sezoniere în funcţie de solicitările primite. Concret, persoanele juridice care au nevoie de forţă de muncă pentru desfăşurarea activităţilor sezoniere vor transmite o cerere la Primăria Negrești, precizând activitatea pentru care au nevoie de zilieri, numărul de lucrători solicitaţi şi perioada de desfăşurare a activităţii respective. Termenul de depunere a acestor solicitări este data de 20 a lunii pentru luna următoare. Ordinea de satisfacere a cererilor va fi în funcţie de cerinţele acestora ţinând cont de aptitudinile persoanei apte de muncă”, transmit reprezentanții Primăriei Negrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.