Acasă Local Gest nobil al unui antreprenor bârlădean, pentru cei doi copilași al căror...

Gest nobil al unui antreprenor bârlădean, pentru cei doi copilași al căror tată a murit după bătaia în care a fost implicat fostul viceprimar al comunei Banca

0

Bucurie de neimaginat pentru cei doi copilași ai lui Iancu Rebegea, bărbatul mort acum două săptămâni, în urma loviturilor primite în încăierarea în care a fost implicat și fostul viceprimar al comunei Banca.

Cu o zi înainte de Paște, casa copiilor lui Iancu Rebegea (fetița de 7 ani și băiețelul de 3 ani) și a mamei lor, s-a umplut de dulciuri, fructe jucării, haine și încălțăminte.

Darurile au poposit într-un moment în care tânăra femeie, îngenuncheată de tragedia pierderii fulgerătoare a soțului, nu întrevedea nicio șansă ca măcar copiii să aibă parte de un Paște fără lipsuri.

Cel care i-a ridicat de pe umeri povara a fost Andrei Popa, proprietarul unui service GSM din Bârlad, înduioșat teribil de povestea tristă a micuților orfani.

I-a atras atenția o postare de pe Facebook, în care o persoană făcea un apel de ajutorare a celor doi copii, care nu aveau nici cu ce se încălța.

Andrei Popa a căutat împreună cu soția sa o soluție de a strânge o sumă de bani care să satisfacă nevoile imediate ale familiei rămasă brusc fără cel care le punea pâinea pe masă.

Și-a contactat mai mulți colegi de profesie (deținători ai unor service-uri GSM din țară), iar aceștia nu au ezitat în a se alătura demersului generos. Fiecare a contribuit cu cât a putut, așa încât antreprenorul bârlădean a cumpărat alimente, jucării și haine pentru toată familia. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.