Acasă Administrație publică Grădiniță la standarde europene, în municipiul Vaslui, în zona Spitalului Județean de...

Grădiniță la standarde europene, în municipiul Vaslui, în zona Spitalului Județean de Urgențe

0

Încep lucrările de construire a unei noi grădinițe în municipiul Vaslui. Miercuri, firmele care au câștigat licitația de execuție a investiției (asocierea SC SCIR SA Vaslui și SC Smart Electrical Eqouipment SRL Vaslui) au preluat amplasamentul unde va fi ridicată noua grădiniță a orașului, pe strada Ștefan cel Mare, în vecinătatea Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Valoarea totală a investiției este de aproape 5,3 milioane de lei. Din această sumă, peste 3,1 milioane de lei reprezintă contribuția municipiului Vaslui, restul fiind fonduri europene, accesate prin Agenția Regională de Dezvoltare Nord-Est.

Grădinița, a cărei construcție va trebui să fie finalizată până la data de 31 septembrie 2022, va avea patru săli de clasă, curte cu spații verzi și loc de joacă.

Am lucrat intens, corect și responsabil până în prezent la acest proiect, este rândul contractorilor să demonstreze responsabilitate în execuția lucrărilor la acest proiect de mare importanță pentru comunitatea vasluiană. Am încredere în ei și în finalizarea cu succes a încă unui important obiectiv de investiții din municipiul nostru, a declarat Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.