Acasă Infracțional Grav accident pe Bulevardul Republicii, în apropiere de Rulmenți. Manevre de resuscitare...

Grav accident pe Bulevardul Republicii, în apropiere de Rulmenți. Manevre de resuscitare pentru un tânăr de 21 de ani

3

UPDATE 2 Medicii bârlădeni au decis ca tânărul aruncat prin parbirzul autotusimului implicat în accidentul rutier de la Bârlad să fie transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

UPDATE 1 Manevrele de resuscitare a tânărului au avut succes.

”Una dintre victime era în stop cardiac și avea un traumatism cranian, dar a fost resuscitat cu succes. A doua victimă era conștientă, dar avea un traumatism craniofacial și un traumatism de mandibulă inferioară dreaptă. Victimele au fost transportate la Spitalul Bârlad după stabilizare. Au intervenit o ambulanță SAJ tip B2 cu asistent medical de la Bârlad, o ambulanță tip ACD cu medic de la Vaslui din timpul liber, o ambulanță de prim ajutor de la pompieri și o mașină de descarcerare”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui

ȘTIRE INIȚIALĂ Un grav accident de mașină s-a petrecut în această seară la Bârlad, pe Bulevardul Republicii, în apropiere de SC Rulmenți SA. Șoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani, a fost aruncat în afara parbrizului

In accident a fost implicat un autoturism care s-a izbit de un stâlp, șoferul acestuia, un tânăr de 21 de ani, fiind aruncat prin parbriz.  Echipa de pe ambulanță încearcă sa îl salveze în aceste momente, fiind începute manevre de resuscitare.

În mașină se mai afla un tânăr, de 22 de ani. A fost descarcerat și, pentru moment, este conștient și cooperant. A fost transportat la Spitalul ”Elena Beldiman”.

Se pare că șoferul autoturismului gonea nebunește, dinspre centru spre IRB. Ar fi scăpat controlul volanului, s-a lovit de un stâlp, iar de acolo mașina a fost proiectată într-un copac.

Vom reveni cu amănunte.

3 COMENTARII

  1. Masina nu a atins nici in copac ce prostii scrieti??
    De ce nu spuneti ca asfaltul are denivelari ca respectivul sofer a pierdut controlul masinii cand se redresa pe banda 1 din cauza denivelarilor iar apoi a intrat intr-o groapa ce l-a indreptat spre stalp.

    • Adevărat, sunt multe denivelări în zona, Domnul primar doarme pe el, când vine la cerșit voturi și mănâncă kkat ca face ca drege…. Ce sa facem suntem conduși de niște oameni de tot căcatul ?,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.