Acasă Infracțional Hala de carne și lactate din Piața ”Sf. Ilie” Bârlad, spartă de...

Hala de carne și lactate din Piața ”Sf. Ilie” Bârlad, spartă de hoți. Făptașii sunt din Banca

0
Hala de lactate, carne și brânzeturi Bârlad

Zilele trecute s-a dat alarma în Piața ”Sf. Ilie” din Bârlad, după ce doi pierde-vară din comuna Banca au spart hala de carne și lactate.

Cele două haimanale, cu vârste de 16, respectiv 18 ani, au pătruns prin efracție în incinta halei, spărgând de asemenea și o carmangerie, de unde au furat produse din carne în valoare de 4.000 de lei.

După ce poliția a intrat pe fir, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%, deși nu se știe cui mai folosește această recuperare. Punerea din nou în vânzare a mărfii ”plimbate” de hoți cine știe pe unde și în ce condiții ar putea ridica un serios semn de întrebare celor în măsură să vegheze la respectarea normelor de igienă și de siguranță.

În schimb, o consolare atât pentru consumatori, cât și pentru comercianții păgubiți ar putea fi faptul că făptașii au fost reținuți de polițiștii de la Biroul Investigații Criminale, iar magistrații au decis să-i aresteze preventiv pentru 30 de zile, urmând ca soarta să le fie decisă la finalul anchetei care se desfășoară pe parcursul acestui interval de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.