Acasă Politic Iată la ce schimbări vor asista locuitorii din Ivești în următorii ani,...

Iată la ce schimbări vor asista locuitorii din Ivești în următorii ani, în comuna lor

0

Deși în ultimii ani, comuna Ivești a trecut printr-o serie de transformări care au scos comuna din nivelul subdezvoltat în care se află cele mai multe așezări rurale din România, urmează alți câțiva ani de transformări. Unele și mai benefice, în urma cărora locuitorii comunei se vor apropia de un grad de viață civilizat.

Primarul Dumitrache Nistor, care candidează pentru un nou mandat în fruntea Iveștiului, are planuri concrete. Unele au început deja să fie puse în practică, în timp ce altele urmează a intra în derulare.

Efectele unui proiect extrem de important – asfaltarea comunei – încep deja să se vadă, după ce Primăria Ivești a obținut o finanțare de 9.148.720 lei, bani cu care toate străzile comunei vor fi asfaltate, fără excepție.

Un pas de mare însemnătate va fi făcut după aprobarea proiectului ”Alimentare cu gaze naturale”, depus deja de primărie. Valoarea totată este de 140.000.000 de lei.

Colectarea deșeurilor menajere de la fiecare gospodărie în parte, rețeaua de canalizare și îmbunătățirea rețelei de apă se află, de asemenea, pe lista primarului Nistor. Urmează a fi construite două puțuri de mare adâncime în zona Moară (pe imașul comunal) și un bazin de 400 de tone, ce va suplimenta actuala rețea de alimentare cu apă.

Tot în viitorul apropiat va începe betonarea șanțurilor ce mărginesc străzile din Ivești, șanțuri ce vor prelua traseul apelor pluviale, în așa fel încât gospodăriile să scape definitiv de riscul inundațiilor.

”Bineînțeles, din planurile mele și a echipei PSD cu care voi lucra nu lipsesc proiectele pentru confortul elevilor din comuna Ivești. Construirea grupului sanitar, a fosei septice și a camerei tehnice pentru centrala termică ale Școlii Gimnaziale nr. 1 sunt în stadiul de finalizare, la acestea adăugându-se și modernizarea sălilor de clasă. Și, așa cum tot ceea ce am promis până acum s-a realizat, pe viitoarea listă a realizărilor mele va sta și construcția sălii de sport pe terenul viran din fața fostei brutării”, ne-a declarat primarul Dumitrache Nistor.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.