Acasă Administrație publică În comuna Tutova va fi ridicată una dintre cele mai mari săli...

În comuna Tutova va fi ridicată una dintre cele mai mari săli de sport din județul Vaslui. Iată cum va arăta clădirea

0

Comuna Tutova se va mândri în curând cu una dintre cele mai mari săli de sport din Vaslui și, odată finalizată investiția, Tutova va fi și una dintre extrem de puținele comune din județ care dețin un asemenea obiectiv.

După ce începutul lui 2021 a adus lansarea de către Compania Națională de Investițiii a licitației de proiectare și execuție a proiectului, sfârșitul anului în curs vine cu neașteptata veste a emiterii Ordinului de începere a lucrărilor.

”Moș Nicolae vine cu vești bune. În data de 23.11.2021 a fost predat amplasamentul (terenul) pe care va fi construită viitoarea sală de sport. De asemenea, Compania Națională de Investiții a emis Ordinul de începere a lucrărilor. În prima etapă se vor derula serviciile care vizează întocmirea proiectului tehnic”, a anunțat Ion Corciovă, edilul-șef al comunei Tutova.

Sala de sport, ce poartă denumirea exactă de ”Sală de educație fizică școlară”, va fi construită în satul Bădeana, de către SC Urban Proiect SA Bârlad, renumită firmă de construcții din regiunea Moldovei.

Amplasamentul predat de Primăria Tutova are o suprafață totală de 1.644 mp, fiind cu peste 200 mp peste suprafața construită a sălii de sport a Școlii ”Ep. Iacov Antonovici”, cea mai mare sală de profil din Bârlad.

Investiția de la Bădeana depășește două milioane de lei și, potrivit declarației primarului Corciovă, sunt șanse ca lucrările de construcție să intre în linie dreaptă în luna martie a anului viitor. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.