Acasă Infracțional Incă un copil a murit în urma accidentului de la Popeni. Este...

Incă un copil a murit în urma accidentului de la Popeni. Este cea de a treia victimă decedată. Toate se aflau într-un autoturism în care erau înghesuite 12 persoane, din Murgeni

0

Bilanț tragic în urma accidentului de luni seară de la Popeni, comuna Zorleni, în care au fost implicate un camion, un autoturism și o căruță: trei persoane au decedat, alte trei au fost transferate în stare gravă la Iași, iar șase au rămas internate la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman”.

Cea de a treia victimă care a murit este o fetiță de cinci ani. Aceasta se afla în stop cardio-respirator în momentul în care a fost adusă cu ambulanța la CPU Bârlad, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea ei. La locul accidentului au mai decedat o fetiță de doi ani și un bărbat de 32 de ani.

Toți cei trei morți se aflau într-un autoturism în care, cu tot cu șofer (bărbatul mort), erau înghesuite 12 persoane, din Murgeni: un bărbat de 38 de ani, un bărbat de 25 de ani, o femeie de 27 de ani, o femeie de 34 de ani, o fată de 10 ani, o fetiță de 2 ani, o fetiță de 8 ani, un băiat de 3 ani, încă un băiat de 15 ani, plus cei trei decedați.

La volanul camionului se afla un bărbat de 54 de ani, din comuna Fălciu (testat alcoolscopic – negativ).

Căruța era condusă de un bărbat de 45 de ani – domiciliat în Popeni (testat alcoolscopic – negativ), alături de care se afla tatăl său, de 74 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.