Acasă Infracțional Incendiu violent la sala de fitness din clădirea Carbochim Bârlad

Incendiu violent la sala de fitness din clădirea Carbochim Bârlad

0

Un incendiu violent izbucnit noaptea trecută la sala de fitness din zona SC Confecții Bârlad, a făcut scrum jumătate din aparatele de fitness, o saună și acoperișul clădirii.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit cu cinci autospeciale și echipaje specializate și au luptat timp de trei ore cu flăcările care amenințau să se extindă.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în zona saunelor și a sălii de fitness, cu extindere spre acoperiș. Pompierii au acționat pe două sectoare de intervenție, încercând să protejeze bunurile din celelalte zone ale clădirii (birouri și arhivă). Intervenția a fost îngreunată de faptul că mare parte din compartimentări era realizată din materiale ușor combustibile. După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat. Au fost salvate zona de birouri și arhivă, o saună, un salon de masaj, dar și aproape jumătate din aparatele din sala de fitness. Au ars acoperișul din tablă pe astereală din lemn, o saună și circa 40% pereții de la etajul doi (suprafața distrusă și degradată depășind 300 metri pătrați)”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la una dintre saune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.