Acasă Administrație publică Începe reparația din temelii a străzii Traian din Vaslui. Iată cum va...

Începe reparația din temelii a străzii Traian din Vaslui. Iată cum va arăta artera peste 10 luni!

0

Una dintre cele mai importante artere rutiere din municipiul Vaslui, strada Traian, va intra pe 4 aprilie în reparații capitale. Peste aproximativ zece luni, vasluienii vor avea parte de o stradă cu adevărat europeană, cu un carosabil impecabil, parcări noi, piste de biciclete etc.

Miercuri, 23 martie, firma constructoare a preluat amplasamentul de la Primăria Vaslui. Alături de primarul Vasile Pavăl, echipa de lucru a mers în teren unde, împreună cu reprezentanții firmei care va executa lucrările, dar și cu proiectantul, a analizat elementele de infrastructură ce trebuie refăcute.

Alături de ei au fost prezenți și reprezentanții firmelor SC Aquavas SA Vaslui și SC Ludwig Pfeiffer SRL Timișoara, pentru preluarea sarcinilor care revin fiecăruia în completarea lucrărilor din proiect, respectiv de corelare a stadiului lucrărilor la proiectul de apă și canalizare cu echipa care va efectua reparațiile capitale ale străzii Traian”, a precizat Clitemnestra Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Lucrările, a căror valoare se apropie de 8 milioane de lei, vor începe din Crucea Gării și vor continua până la sensul giratoriu din zona Găzăriei.

Principalele lucrări sunt legate de reabilitarea carosabilului, a rețelei de iluminat, amenajarea de noi parcări și de piste de biciclete. Vor refăcute și trotuarele cărora le vor fi montate borduri noi, vor fi înlocuite băncile, pubelele de gunoi, dar se va avea în vedere și reamenajarea spațiilor verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.