Acasă Politic Industriile viitorului la Vaslui – planurile USR PLUS

Industriile viitorului la Vaslui – planurile USR PLUS

0

Ne propunem dezvoltarea României prin crearea de locuri de muncă în industrii strategice la nivel european și prin investiții în avantaje competitive locale.

?? Uniunea Europeană are două priorități: transformarea verde și cea digitală – ambele menite să reconfigureze întreaga industrie. 

Contextul european îi oferă României o ocazie excelentă pentru dezvoltarea locală, cu posibilitatea reală de mobilizare a unor investiții semnificative în noile domenii prioritare. Asta înseamnă că locurile de muncă în sectoarele tradiționale vor suferi transformări și vor apărea joburi noi, de viitor.

♻️ Ne propunem așadar atragerea pro-activă de investiții strategice în domenii precum: tehnologii noi de producție și stocare a energiei curate (hidrogen, fotovoltaice, eoliene, baterii etc.), industria producătoare de componente și subansamble pentru mașini electrice, noi tehnologii digitale și de comunicații, materiale noi și dezvoltarea economiei circulare.

? Complementar, vom susține activitățile economice locale, în special prin valorificarea patrimoniului nostru natural și cultural. Vom sprijini ecoturismul și industriile culturale și creative, ca motoare importante pentru dezvoltarea locală. 

?? Citește aici întregul nostru angajament și află toate măsurile noastre pentru investiții în industrii ale viitorului: https://www.usrplus.ro/bani_europeni_investiti_in_industrii_ale_viitorului

Votează USR PLUS pe 6 decembrie la alegerile parlamentare! #AngajamenteleUSRPLUS #USRPLUSinParlament #Romaniefarahotie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.