Acasă Infracțional Înfiorător: un bătrăn din localitatea Corni Albești și-a ucis soția și fiul...

Înfiorător: un bătrăn din localitatea Corni Albești și-a ucis soția și fiul cu toporul

0

Polițiștii vasluieni și procurorii se află acum în localitatea Corni Albești, comuna Albești, acolo unde un bătrân, de aproximativ 70 de ani, și-ar fi ucis soția și fiul cu toporul.

Fapta s-ar fi petrecut în cursul acestei dimineți. După agresiune, Constantin Chirilă a urcat la volan și plecat de acasă. Pe raza localității Costești, mașina pe care o conducea a ieșit din decor pe un câmp.

La sosirea ambulanțierilor și polițiștilor, bătrânul le-a declarat acestora că și-a ucis fiul și soția.

Sătenii sunt șocați de vestea îngrozitoare, mai ales că toată lumea îl știa pe Constantin Chirilă drept un om liniștit, care nu consuma alcool și care era un bun gospodar.

  • Înfiorător: un bătrăn din localitatea Corni Albești și-a ucis soția și fiul cu toporul

”Îl cunosc de zeci de ani pe omul acesta, a fost tractorist, era un om la locul lui. Nu îmi vine să cred. Nu știu ce a fost între ei, ce s-a întâmplat. Știu că fiul locuia la distanță de câteva case de ei. Mai venea în vizită acolo și… Dumnezeu știe ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Romeo Iftene, primarul comunei Albești.

Adinel Chirilă, fiul agresorului, era despărțit de câtva timp de soție. Locuia singur și nu avea un loc de muncă. Sătenii spun că obișnuia să mai bea câte un pahar și, uneori, între el și părinți izbucneau certuri.

”Probabil că a ieșit un scandal în dimineața asta, iar mama lui Adinel și-o fi apărat fiul de furia tatălui și așa s-a ajuns la tragedia asta”, a declarat unul dintre vecini.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.