Acasă Politic Jurista Primăriei Băcani candidează pentru funcția de primar. Iată de ce a...

Jurista Primăriei Băcani candidează pentru funcția de primar. Iată de ce a luat această hotărâre!

0

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

”Mă numesc Negrescu Lenuța, am 37 de ani și sunt de profesie jurist. Lucrez de 14 ani ca și Consilier Juridic în cadrul Primăriei comunei Băcani.

M-am angrenat în cursa pentru ocuparea funcției de primar al comunei Băcani, cu speranța că pot aduce această comună la stadiul de comună europeană în care să se întoarcă cu drag cei plecați, tinerii și nu numai!

Prioritare pentru mine sunt toate nevoile cetățenilor: apa, canalizarea, drumurile, gazul, curățenia, educația, sănătatea… Ne dorim performanță și un trai al vieții, cât mai ușor.

Ca să conduci o comună ai nevoie de viziune, ai nevoie de o strategie foarte bine pusă la punct. Un document strategic pentru a fi eficient, trebuie să identifice priorități realiste și să seteze pașii necesari atingerii acestor priorități. Prioritățile de dezvoltare locală, trebuie să răspundă nevoilor și dorințelor actuale ale cetățenilor.

Cei care conduc localitatea noastră nu au știut să asculte atent vocea cetățenilor care s-au săturat de promisiuni, de vorbe, de neimplicarea autorităților și de lipsa de respect de care s-au lovit în primărie, atunci când au fost „nevoiți” să-și ceară drepturile!

Nu de puține ori, unele drepturi le-au fost ignorate sau acordate defectuos. Ca să avem performanță în dezvoltarea locală și în creșterea calității vieții cetățenilor, trebuie să ne axăm pe atragerea banilor europeni.

Au fost șapte programe operaționale pe exercițiul financiar 2014-2020, dar, din păcate, la nivelul comunei Băcani nu s-au depus în această perioadă proiecte pe fonduri europene!

Trebuie să prindem startul pentru exercițiul financiar 2021-2027, unde sunt alocați suficienți bani pentru a transforma Comuna Băcani într-o comună europeană!

Cum vom face? Anual, la nivelul comunei sunt distribuite posturi pentru personal specializat în întocmirea proiectelor cu finanțare europeană, posturi de care putem face uz cu succes.

Trebuie schimbată mentalitatea și direcția de acțiune și axarea cu prioritate pe fonduri europene! Ministerul Fondurilor Europene enumeră opt programe, cu alocările de bani aferente, prin care se vor finanța proiecte de investiții, inclusiv pentru antreprenori, în România, în perioada de programare 2021-2027. Putem încerca împreună! Împreună pentru o viață mai bună!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.