Acasă Administrație publică La Vaslui a fost recepționată singura pistă de alergare accesibilă publicului. Investiția...

La Vaslui a fost recepționată singura pistă de alergare accesibilă publicului. Investiția a costat peste un milion de lei

0

Cea mai mare pistă de alergare din județ se află în municipiul Vaslui și a fost recepționată de autoritățile locale miercuri, 21 iulie. Este și singura pistă de alergare la care publicul are acces, celelalte asemenea baze (de la CSS Bârlad și de la LPS Vaslui) fiind rezervate doar antrenamentelor sportivilor și elevilor.

Suprafața pistei de la Stadionul municipal este de 2.724 mp, valoarea lucrărilor de reabilitare depășind 1.023.613 lei. În cadrul obiectivului de investiții, finanțat exclusiv de la bugetul local al municipiului Vaslui, au fost realizate și infrastructura sectorului de sărituri (137 mp), reîeua de evacuare a apelor meteorice și rețeaua de canale de evacuare perimetrale pistei de atletism.

La recepționarea investiției au fost prezenți și primarul Vasile Pavăl, precum și viceprimarii Lucian Braniște și Cătălin Mîndru.

”Am propus și am început acest proiect cu o idee: pista de alergare a Stadionului Municipal să ofere condiții optime atât sportivilor din municipiu, cât și cetățenilor care o foloseau pentru sportul de masă. Iată că avem acum un amplasament de excepție, realizat cu materiale de calitate superioară, de care vor beneficia elevii, sportivii și locuitorii municipiului. Mulți așteaptă cu nerăbdare redeschiderea obiectivului și îmi face plăcere să îi anunț că în curând vasluienii vor putea reveni la practicarea activității fizice pe pista de alergare. Firește, avem convingerea că interesul pentru acest sport va fi dublat de folosirea corespunzătoare a noii piste și de păstrarea în condiții cât mai bune a investiției, în folosul tuturor”, a declarat primarul Vasile Pavăl. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.