Acasă Administrație publică Licitație pentru încă o investiție în Învățământul bârlădean: modernizarea, extinderea și dotarea...

Licitație pentru încă o investiție în Învățământul bârlădean: modernizarea, extinderea și dotarea Grădiniței nr. 8

0

Încă o investiție așteptată în învățământul bârlădean a ieșit din faza anevoioasă a birocrației care a ținut-o în loc vreme de peste trei ani și a ajuns la ultima verigă dinaintea execuției: licitația de atribuire a lucrărilor.

Este vorba de modernizarea, extinderea și dotarea Grădiniței nr. 8 din Bârlad, lucrări ale căror valoare se ridică la peste 4 milioane de lei. Zilele acestea a fost lansată licitația pe SICAP și, odată adjudecată, constructorul câștigător va trebui să finalizeze investiția în termen de 16 luni de la semnarea contractului cu Primăria Bârlad.

”Criteriul de atribuire este «prețul cel mai scăzut», cu respectarea criteriilor de calificare și selecție stabilite. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 03 noiembrie 2021, ora 15.00. Ofertele se vor deschide pe data de 03 noiembrie, ora 15.00, în SICAP”, se arată într-o informare a Biroului de Presă și Relații Publice din cadrul Primăriei Bârlad.

Primarul Dumitru Boroș a precizat că noua clădire va avea subsol tehnic, parter și etaj, suprafața construită fiind de 568 meri pătrați iar cea desfășurată va fi de peste 1.260 metri pătrați.

”Parterul va adăposti o sală multifuncțională, care va comunica direct cu cladirea existentă și cu bucătăria cu spațiile anexe. La etaj vor fi două sali de grupă, cu grupuri sanitare și depozite. Se vor executa și lucrări de reparații la elementele construcției existente și lucrări de reconfigurare a spațiilor, atât la interior, cât și la exterior. În partea sudică a amplasamentului va fi amenajat un loc nou de joacă, pavat cu dale de cauciuc și mobilat cu echipamente noi, gen leagăne, trambuline, balansoare, și altele”, a mai declarat declarat primarul Dumitru Boroș. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.