Acasă Politic Locuitorii din Pogonești i-au impresionat pe liderii ALDE, în timpul unei întâlniri...

Locuitorii din Pogonești i-au impresionat pe liderii ALDE, în timpul unei întâlniri organizată pentru sprijinirea lui Alexandru Curelaru, candidatul partidului la Primăria comunei

0

Extrem de impresionați și de încântați de oamenii cu care au interacționat, acestea sunt impresiile cu care au plecat din comuna Pogonești liderii ALDE din județul Vaslui.

Deputatul Daniel Olteanu, liderul organizației județene, și Dan Mihai Marian, candidatul partidului la funcția de Consilier Județean, sunt doar doi din echipa care a ținut să fie prezentă la dezbaterea cu public organizată de Alexandru Curelaru, cel care candidează la Primăria Pogonești.

”Mulțumesc dragi prieteni pentru susținearea de care am avut parte în zi de mare sărbătoare, respectiv Sfânta Maria Mică, ziua aleasă de mine pentru o dezbatere cu public alături de liderii politici ai ALDE Vaslui. Mulțumesc tuturor că mi-ați fost alături și m-ați făcut să simt că am alături cu trup și suflet această echipă puternică de profesioniști.

Le mulțumescc și celor care au venit neîncrezători, dar dornici să înțeleagă de ce candidez și care sunt proiectele mele pentru dezvoltarea comunei. Le mulțumesc pentru decența cu care au fost puse întrebările, pentru participarea numeroasă și, mai ales, pentru că m-au făcut să realizez că munca depusă în timpul campaniei electorale, dar și în lunile dinaintea acesteia, au dat roade.

Recunosc, au fost momente în care am simțit că lupt singur, că nu am alături parteneri suficient de determinați pentru a reuși să schimbăm fața comunei Pogonești în viitorul apropiat, nu peste un an, nu peste un secol. Acum știu că oamenii din echipa mea m-au susținut chiar și atunci când nu au putut fi alături de mine zi de zi în campania electorală.

Am avut astfel prilejul de a-mi prezenta echipa de consilieri dar și proiectele în fața unui public numeros, respectiv, modernizarea infrastructurii (asfaltare, rigole, aducțiuni apă etc), atragerea de fonduri pentru modernizarea unităților de învățământ, amenajare parcuri de joacă pentru copii, montare mobilier stradal. Sunt un om deschis, îmi place să comunic, și m-am angajat ca în mandatul meu să pun accent pe acest lucru. Toate ședințele de consiliu local vor fi înregistrate și transmise live pe internet. Vreau ca cel puțin o data pe an, când se stabilește bugetul comunei, ședințele să fie cu public.

Mă bucur că Dan Mihai Marian, candidatul ALDE la Consiliul Județean Vaslui, prezent și el la eveniment, a precizat că acum este sigur că a fost luată decizia corectă atunci când au hotărât ca eu să fiu candidatul pentru Primăria Pogonești.

Da, eu voi fi primarul care o să “mănânc ficații șefilor”, autorităților care au puterea de decizie și pot contribui la bunăstarea comunei, astea au fost vorbele prietenului și liderului nostru de partid Daniel Olteanu, cadidat pentru funcția de primar al Bârladului. El a înțeles foarte bine că eu nu am răbdare să aștept să vină lucrurile de la sine, ci eu trebuie să fac orice pentru a realiza ceea ce am promis și consider că e pentru binele comunității.

Tot Daniel Olteanu a fost cel care a divulgat public gândul meu ascuns, acela de a-i face pe tatăl si bunicul meu mândri de ceea ce sunt și dincolo de mormânt. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis de Alexandru Curelaru, pe contul său de socializare, cetîțenilor comunei Pogonești.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.