Acasă Politic ”Locuitorii municipiului Huși nu trebuie să mai plătească pentru lipsa de implicare...

”Locuitorii municipiului Huși nu trebuie să mai plătească pentru lipsa de implicare a aleșilor”

0

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

Candidații Alianței USR PLUS se prezintă: Corneliu Filip, candidat la Primăria Municipiului Huși

”În vârstă de 54 de ani, am intrat în cursa pentru Primăria Municipiului Huși, înțelegând că lipsa implicării directe poate costa ani de dezvoltare.

Oportunități ratate privind accesarea fondurilor europene, ca rezultat al unei implicări precare din partea administrației locale, lipsa unei largi viziuni dar și opacitatea actului administrativ, au determinat printre altele părăsirea localității de către mulți hușeni.

Fiind unul dintre părinții care au reușit să-și determine cei doi copii să nu părăsească țara în căutarea unui loc de muncă, îmi manifest totuși dezamăgirea pentru că niciunul nu și-a putut croi un viitor decât în alt județ.

Convingerea personală, dar și faptul că nu sunt singur, ci parte a unei echipe promițătoare mă determină să mă angajez în mai multe proiecte necesare generațiilor viitoare, printre care:

  • Transparetizarea deciziilor prin care sunt cheltuiți banii pentru proiectele locale, indiferent de originea acestora;
  •  
  • Crearea de facilități echitabile pentru hușeni și finalizarea proiectelor abandonate ori tergiversate cu scop electoral prin atragerea de fonduri europene, care poate fi făcută prin Planul U.E. de relansare post-Covid19, Fondul pentru o Tranziție Justă, Pactul Verde, Programul Operațional pentru Dezvoltare Durabilă și alte programe;
  • Inceperea unei reale modernizări, inclusiv a serviciilor oferite cetățenilor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.