Acasă Politic Maraton pro-vot al deputatului USR Mihai Botez, candidat la funcția de președinte...

Maraton pro-vot al deputatului USR Mihai Botez, candidat la funcția de președinte al CJ: „Alerg 53 km pentru a îndemna oamenii să meargă 500 de metri până la cabina de vot!”

0

Vineri, în ultima zi a campaniei electorale, Alianța USR PLUS organizează un maraton între Bârlad și Vaslui.

Numele evenimentului este „Maratonul democrației. Tot Vasluiul votează!”, iar scopul lui este de a promova ieșirea la vot și de a conecta localitațile între ele.

Organizatorul principal al evenimentului este deputatul USR Mihai Botez, care va alerga pe toată distanța de 53 de km alături de alți candidați și membri.

Alegerile libere sunt cel mai mare câștig al revoluției din 1989. Atunci oamenii au murit pentru ca noi acum să ne putem alege singuri conducătorii. Astăzi alerg 53 km pentru a îndemna oamenii să meargă 500 de metri până la cabina de vot.” ne-a declarat candidatul USR PLUS pentru Președinția Consiliului Județean Vaslui, Mihai Botez.

Evenimentul începe la ora 10 pe platoul din Bârlad și va fi transmis în totalitate live pe Facebook. La ora 11:30 se va da startul maratonului. Maratonul se va termina în jurul orei 17:30 la Vaslui în centrul civic. După maraton, tânărul deputat se va duce direct la dezbatere împotriva lui Dumitru Buzatu care începe la ora 18:00.

Va fi o confruntare a ideilor, dar mai ales o confruntare a generațiilor! Vasluiul este unul din cele mai puțin dezvoltate județe, iar principalul motiv este administrația Buzatu. Cel mai important lucru după votul de duminică este ca numele viitorului Președinte al CJ Vaslui să nu mai fie Dumitru Buzatu.a declarat candidatul Alianței USR PLUS la Președinția Consiliului Județean.

Duminica ieșiți la vot!

Un singur tur, o singură șansă!

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.