Acasă Politic Mergi la vot! Votează Alianța USR PLUS pe 6 decembrie!

Mergi la vot! Votează Alianța USR PLUS pe 6 decembrie!

0

Este ultima zi de campania electorală.

În doar câteva ore, membrii de partid nu vor mai ieși pe stradă, mesajele din on-line vor înceta, iar primăriile vor trebui să elimine panourile de afișaj stradal din orașe și comune.

După încheierea oficială campaniei electorale, în 24 ore, secțiile de vot își vor deschide porțile iar vasluienii vor merge la vot să își aleagă persoanele care îi vor reprezenta în următorii 4 ani în Camera Deputaților și în Senat.

Alegerile parlamentare de pe 6 decembrie sunt cele mai importante din acest ciclu electoral, precum și alegerile cu cele mai mari provocări, date fiind condițiile sanitare actuale. Însă sunt și alegerile care vor seta trendul pentru următorii ani, care vor decide dacă România se va îndrepta spre calea reformei în toate domeniile esențiale, sau va rămâne pe loc.

Vasluienii au pe buletinul de vot o opțiune care va duce România în direcția cea bună. Alianța USR PLUS este formațiunea care poate să îi reprezinte pe vasluieni și pe români cum se cuvine. Au demonstrat acest lucru, la Vaslui, prin intermediul reprezentantului lor, Mihai Botez, și au demonstrat acest lucru în 4 ani de Parlament, când au adus în agenda publică subiecte importante.

Pentru Alianța USR PLUS, este al doilea test parlamentar, dar unul mult mai important decât cel de acum 4 ani.

Pe 6 decembrie, Alianța USR PLUS se va afla pe poziția 3 a buletinului de vot.

Votează USR PLUS pentru o Românie fără hoție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.