Acasă Local Mesajul de 1 Martie al președintelui Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor...

Mesajul de 1 Martie al președintelui Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bârlad, Nicolae Mihai

0

Recunoștință primăverii sufletului nostru – Femeia

Mesajul Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor

Elena Cuza” Bârlad – 2023

Venirea primăverii, încununat cu Ziua Mamei și a Femeii, în general este un eveniment care ne marchează și ne îmbogățește în mod plăcut, an de an, viața. Din acest motiv, urez anticipat un călduros „La mulți ani” tuturor femeilor din viața noastră.

Nu e o întâmplare că Ziua Femeii a fost statuată deodată cu începutul primăverii, atunci când toată natura și ființa izbucnește de viață, culoare și speranță; primăvara fiind anotimpul renașterii, femeia reprezintă prin excelență simbolul nașterii și al începutului vieții. Cu toate defectele inerente fiecărui om, femeia este unică prin modul ei de a încuraja și mângâia. Delicatețea ei înmoaie și cele mai aspre inimi, mângâierile ei tămăduiesc și ușurează și cele mai adânci dureri.

Mulțumim doamnelor și domnișoarelor din viața noastră pentru toată bucuria și frumusețea care ne-o aduc. De asemenea nu putem merge mai departe fără a mulțumi mamelor care ne-au născut, soțiilor care ne sprijină și împreună cu care ne împletim destinul, completându-ne reciproc ca într-o singură ființă; fiicelor și nepoatelor care ne îmbogățesc viața cu bucuria și gingășia lor nespusă și care ne umplu inimile cu nădejdea și speranța de a merge mai departe.

Recunoștința noastră și urările noastre de bine merg și către colegele noastre de muncă, către toate prietenele și colaboratoarele noastre și, într-un cuvânt, către toate femeile din viața noastră – chiar dacă ne referim la persoana pe care o vedem poate mai puțim de câteva secunde pe zi sau pe lună, din spatele – de exemplu – unui ghișeu!

Vă mulțumim tuturor, încredințându-vă de aprecierea noastră sinceră și puternică, asigurându-vă că nici una dintre dumneavoastră nu trece ignorată în urările noastre!

Și mai presus de toate mulțumim lui Dumnezeu pe care Îl rugăm să vă îmbogățească viața cu nesfârșite binecuvântări!

Ani frumoși, bucuroși și binecuvântați tuturor femeilor!

La mulți ani!

Președinte,

Magistrat pensionar Nicolaie Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.