Acasă Politic Mesajul de susținere al senatorului Mihail Iulian Bîca pentru primarul Dumitru Boroș,...

Mesajul de susținere al senatorului Mihail Iulian Bîca pentru primarul Dumitru Boroș, candidat pentru un nou mandat în fruntea Bârladului

0

”De ce susțin realegerea primarului Boroș?

Pe măsură ce ne apropiem de alegerile locale, cred că este datoria mea înainte de toate, în calitate de cetățean să reflectez asupra parcursului și perspectivei de dezvoltare a Bârladului sub administrația lui Dumitru Boroș.
Ca ofițer de artilerie, am învățat să recunosc valoarea unei abordări precise, fundamentate. Acesta este unghiul din care îl privesc pe Dumitru Boroș, cel care a demonstrat în ultimii opt ani că știe foarte bine cum să păstreze un echilibru între dezvoltarea strategică și respectul față de valorile noastre comunitare. Este esențial să ne menținem traiectoria de creștere și dezvoltare, realegând un lider care a dovedit deja că poate transforma proiecte mărețe în realități benefice pentru noi toți. Reiterez, așadar, sprijinul meu total pentru Dumitru Boroș, candidatul nostru pentru funcția de primar.
Având oportunitatea de a colabora direct cu actualul primar al Bârladului, în calitate de consilier și coleg de partid, pot spune că este un om al acțiunii și al principiilor, un lider autentic, care a pus întotdeauna comunitatea pe primul plan. A demonstrat o capacitate extraordinară de a anticipa și de a răspunde prompt nevoilor comunității noastre.
Dinamismul său se reflectă în proiectele de dezvoltare urbană care pun bazele unei infrastructuri moderne, pregătite pentru viitor. Respectul său față de valorosul nostru patrimoniu local este evident prin inițiativele de restaurare a monumentelor istorice și prin susținerea evenimentelor culturale care au reînviat tradițiile.
Având o mare pasiune pentru muzică și istorie, Dumitru Boroș a reușit să aducă un suflu nou în viața culturală a orașului nostru, transformând patrimoniul într-un punct de întâlnire între generații. Este un om al comunității, care înțelege perfect profilul local și nevoile cetățenilor, care poartă în inima sa valorile Bârladului.
Legăturile strânse cu mediul și devotamentul față de orașul nostru sunt evidente și se reflectă în fiecare decizie pe care a luat-o. Această conexiune personală este vitală pentru un lider care trebuie să păstreze un echilibru între dezvoltarea economică și conservarea identității culturale.
Dumitru Boroș este apreciat nu doar pentru realizările sale tangibile, ci și pentru un profund simț al responsabilității, o trăsătură esențială ce a definit întreaga să carieră politică. Însăși motivația sa inițială de a intra în cursa pentru primărie reflectă un angajament altruist: acela de a contribui decisiv la modelarea unui viitor mai bun pentru orașul nostru și pentru noile generații. Această abordare subliniază nu doar determinarea sa, ci și viziunea sa nobilă, orientată spre binele comun.
Prin tot ce a făcut în calitate de primar, Dumitru Boroș a dovedit că este un om de acțiune, dedicat și cu o capacitate remarcabilă de a inspira și mobiliza energiile în jurul unui obiectiv comun. Sunt calități care îl fac nu doar un candidat ideal pentru primărie, ci și un exemplu demn de urmat în viața publică.
În concluzie, vă îndemn să susțineți un om care nu doar promite, ci și realizează. Am certitudinea că avându-l pe Dumitru Boroș ca primar al Bârladului, vom continua să fim un exemplu pentru alte localități, un spațiu în care tradiția și
modernitatea se îmbină armonios, contribuind la crearea unui viitor mai bun pentru toți cetățenii orașului”.
Material de propagandă electorală distribuit de SC Lucsim Connect SRL, la comanda PSD Vaslui, CIF 8369667, CMF 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.