Acasă Politic Mesajul deputatului vasluian Eduard Popica, după ce Marcel Ciolacu a preluat președenția...

Mesajul deputatului vasluian Eduard Popica, după ce Marcel Ciolacu a preluat președenția Camerei Deputaților

0

Deputatul vasluian Eduard Andrei Popica le-a transmis susținătorilor și urmăritorilor săi de pe rețele de socializare că în cursul zilei de ieri, când pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților s-a aflat alegerea unui nou președinte pentru șefia acesteia, că și-a dat votul ”pentru intrarea în normalitate și legiferarea corectă în favoarea românilor”.

”Stimați vasluieni, faptul ca am preluat președinția Camerei Deputaților a fost o necesitate impusă de actuala realitate politică. Este nu doar firesc, ci chiar imperativ ca PSD, prin șefia Camerei Deputaților, să gestioneze întreaga activitate legislativă astfel încât programul de guvernare să fie aplicat și susținut corespunzător”, a transmis deputatul PSD.

Popica a explicat, de asemenea, că PSD a decis intrarea la Guvernare și preluarea puterii, adâncirea conflictelor politice ar fi afectat iremediabil viața românilor

”Aceasta era singura soluție, in acest moment, pentru ieșirea din criza politica in care am fost aruncați, criza care se rasfrangea in mod clar asupra traiului romanilor. Așadar, salut alegerea in funcție a președintelui Marcel Ciolacu, alături de care promitem si sunt încrezător sa readucem zâmbetul in casele tuturor romanilor”, a transmis deputatul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.