Acasă Politic Mihai Botez, candidatul ADU pentru Președinția CJ Vaslui: Mergi la vot! Alege...

Mihai Botez, candidatul ADU pentru Președinția CJ Vaslui: Mergi la vot! Alege un om cinstit!

0

Oameni buni, mergeți la vot! Acesta este mesajul pe care îl transmit tuturor vasluienilor în prag de alegeri.

Mergeți la vot dacă vreți ca instituțiile să vă trateze cu respect.

Mergeți la vot dacă vreți să nu mai vedeți banii voștri risipiți.

Mergeți la vot vreți ca să nu decidă alții viitorul vostru.

Mergeți la vot dacă vreți să trăiți într-o Românie modernă.

Voturile se numără în seara zilei de 9 iunie! Până atunci, sondajele și minciunile de la televiziunile de partid sunt ca să te facă să crezi că jocul e jucat. Că votul tău nu mai contează! Dar nu este așa și ei o știu: o prezență masivă la vot le va demola strategia mincinoasă și va face ca adevărul să învingă!

Alianța Dreapta Unită a venit în fața dumneavoastră cu o campanie curată, centrată pe proiecte cinstite și măsuri realiste, pe care le putem implementa în Consiliul Județean și în Consiliile Locale.

Însă pentru a transforma promisiunile în realitate, avem nevoie de votul tău! Nu există altă cale! Obiectivul nostru este depesedizarea județului, iar depesedizarea Vasluiului nu se poate face decât cu ajutorul tău.

Candidez la Președinția CJ Vaslui. Avem candidați la Primăria Vaslui, Bârlad și în zeci de comune sub sigla Alianței Dreapta Unită sau sub sigla USR. De această dată cetățenii nu mai trebuie să aleagă răul cel mai mic, pentru că acum au o alternativă reală.

Pe lista Alianței Dreapta Unită pentru Parlamentul European găsești avocați, medici, profesori, economiști, ingineri, experți în fonduri europene și în administrație. Oameni competenți care au aceeași misiune: să oprească jaful din bani publici practicat de PSD-PNL prin sinecuri, pensii speciale și contracte pentru clientela de partid și să construiască România modernă.

Alianța Dreapta Unită este pe poziția 6 pe buletinul de vot la alegerile pentru Președintele CJ, alegerile consilierilor județeni și la alegerile europarlamentare.

Ne vedem la vot, pe 9 iunie!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.