Acasă Politic Mihai Botez: Investiții realiste pentru județul Vaslui (P)

Mihai Botez: Investiții realiste pentru județul Vaslui (P)

0

Mihai Botez, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Președinția Consiliului Județean Vaslui le propune vasluienilor un model realist de investiții în județul Vaslui. Acesta subliniază cum, în ultimii ani investițiile Consiliului Județean au fost alocate arbitrar și fără discernământ.

Candidatul ADU pentru Președinția CJ Vaslui: „Vă mai amintiți de clădirea dărmată din proiectul <<Pe urmele lui Ștefan cel mare>> în valoare de 1,5 milioane de euro? Dar de drumurile județene asfaltate pe care nu circulă nimeni?

Exemplele nu se opresc aici. La Iana, elevii învață în condiții improprii și așteaptă de ani buni reabilitarea școlii. La Roșiești, o școală modernă stă nefolosită pentru că în Valea lui Darie nu mai sunt elevi care să o folosească. Exemplele pot continua la nesfârșit pentru că banii noștri sunt risipiți fără cap.

Primarii cer bani pentru proiecte ca să aibă cu ce să se laude, CJ dă banii pe simpatii politice pentru ca firmele <<potrivite>> să poată câștiga contractele. S-a creat un model în care banii vasluienilor sunt risipiți în investiții fără cap.”

Mihai Botez aduce aminte că USR a luptat pentru finanțarea unor proiecte care sunt fezabile și sunt aproape de finalizare, indiferent de localitate: „Primarii vor găsi în mine un partener, însă un partener care va evalua obiectiv orice cerere de finanțare. Nu vreau să mai văd achiziții directe pe materiale despre care nu se știe nimic și firme cate câștigă în mod spectaculos contracte după contracte în mod dubios.

Dacă vasluienii îmi vor acorda încrederea, atunci voi fi garantul unei gestionări eficiente a banului public. O gestionare a banului care să ducă județul Vaslui la dezvoltare, iar dezvoltarea județului se va face doar de către un om cinstit!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.