Acasă Politic Mihai Botez și Alin Silitră deschid listele pentru Deputați și Senat, din...

Mihai Botez și Alin Silitră deschid listele pentru Deputați și Senat, din partea Alianței USR PLUS. Iată cine urmează!

0

Alianța USR PLUS Vaslui și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

La Camera Deputaților useriștii vasluieni l-au votat pe Mihai Botez, președintele Filialei județene USR Vaslui, cu experiență deja în funcția de deputat, pe care o ocupă din 2016. Nu este chiar o surpriză, locul fiindu-i asigurat de multă vreme, deoarece Botez se bucură de un larg sprijin din partea colegilor săi.

Locul al doilea pe listă este ocupat de Ionuț Vintilă, consilier parlamentar al europarlamentarului USR Cristian Ghinea. Ionuț Vintilă este fratele Anei-Maria Vintilă, candidata USR PLUS la funcția de primar al municipiului Bârlad, la alegerile locale de la sfârșitul lui septembrie, când a ieșit pe locul al treilea.

Următorii pe listă sunt Iuliana Teslariu, Paul Gologan, Alin Costrășel, Alexandru Ifrim și Anca Boroșescu.

Pentru Senat, useriștii vasluieni l-au propus pe primul loc pe executorul judecătoresc Alin Silitră, vicepreședinte al filialei județene a USR Vaslui. A candidat din partea alianței și pentru funcția de primar al municipiului Vaslui.

Pe listă, îi urmează Alin Moldoveanu și Andrei Mîță.

”Candidații au fost aleși prin votul delegaților aleși de membrii USR PLUS din toate filialele județului Vaslui. Echipa de candidați este alcătuită din membri USR PLUS specializați în domenii precum economie, drept, educație sau fonduri europene.

În cele două luni, veți avea ocazia să ne cunoașteți mai bine și să aflați mai multe despre ideile și proiectele pe care le vom promova în Parlament”, a precizat conducerea USR PLUS. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.