Acasă Local Mircea Vintilă va cânta la Festivalul ”MAI CU FOLK”. Noutăți în regulamentul...

Mircea Vintilă va cânta la Festivalul ”MAI CU FOLK”. Noutăți în regulamentul concursului

0

Ediția a VII-a a Festivalului ”MAI CU FLOK” se pregătește de ridicarea cortinii. Programat de Primăria Vaslui pentru 22 mai, în Parcul Copou, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente culturale desfășurate în municipiul reședință de județ, îl va avea invitat de onoare pe solistul Mircea Vintilă.

În speranța relaxării condițiilor pentru organizarea evenimentelor culturale, Primăria municipiului Vaslui a lansat, pe site-ul instituției, Regulamentul Festivalului-concurs MAI CU FOLK, aflat la a VII-a ediție. Cu o frumoasă istorie a edițiilor precedente, festivalul își propune și în acest an atragerea unui număr cât mai mare de competitori performanți, ca și descoperirea și promovarea tinerelor talente. Considerăm că cele patru categorii de vârstă și cele două secțiuni pentru participare (individual și grup) sunt generoase și vor asigura participarea la acest eveniment a vocilor folk-ului mai puțin cunoscute sau aflate la debut, a transmis Clitemnestra-Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Ea a mai precizat că elementul de noutate al acestei ediții îl reprezintă etapa de preselecție a concurenților, care vor trebui să trimită, până pe 14 mai, înregistrarea audio sau video a pieselor ce vor fi prezentate pe 22 mai 2021, în cadrul festivalului.

Regulamentul festivalului-concurs MAI CU FOLK poate fi consultat aici: https://www.primariavs.ro/ (secțiunea Anunțuri & Evenimente).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.