Acasă Infracțional Misiune extrem de complicată a pompierilor vasluieni, în podul unui bloc de...

Misiune extrem de complicată a pompierilor vasluieni, în podul unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare

0

Intervenție dificilă și de lungă durată pentru pompierii vasluieni, care au luptat cu un incendiu ce s-a desfășurat între rosturile de dilatație ale unui bloc de locuințe din Municipiul Vaslui.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale ( între care și o autospecială cu platformă de lucru la înălțime) și echipaje specializate pentru lichidarea unor focare de incendiu care se manifestau între rosturile de dilatație, precum și pentru evacuarea fumului care a inundat podul Blocului nr. 337, din municipiul Vaslui, strada Ștefan cel Mare.

Inițial, apelul la numărul unic pentru situații de urgență, 112, a anunțat faptul că fumul a cuprins casa scării.

La sosirea echipajelor de intervenție, acest fapt nu a fost confirmat, pompierii efectuând guri de aerisire pentru evacuarea fumului din pod. Fumul pătrunsese doar în câteva apartamente aflate la etajul patru.

Pompierii militari au lucrat în orb, focarele de incendiu manifestându-se între rosturile de dilatație dintre scări, între etajele unu și patru. Practic, pompierii verificau din interiorul apartamentelor care pereți aveau temperatura mai ridicată, după care, din exterior încercau să stingă focarul.

După peste șase ore de muncă, ultimele focare au fost lichidate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.