Acasă Politic Mobilitate crescută pentru vasluieni: unul dintre obiectivele USR PLUS pentru Județul Vaslui

Mobilitate crescută pentru vasluieni: unul dintre obiectivele USR PLUS pentru Județul Vaslui

0

Ce înseamnă o mobilitate crescută?

Acces la slujbe, acces la educație, acces la servicii medicale.

Un drum asfaltat și un transport sigur și confortabil nu sunt chestiuni ce țin de lux. Mobilitatea crescută la nivelul județului Vaslui ar permite accesul la o întreagă gamă de servicii ce ar asigura supraviețuirea comunităților locale.

Oamenii sunt atașați de satul sau orașul în care au crescut, însă, în absența posibilității de a avea acces relativ rapid la o slujbă, aleg să se mute. Satele ajung să se depopuleze rapid.

În alte locuri, elevii sunt nevoiți să abandoneze școala pentru că nu mai au posibilitatea să ajungă efectiv la școlile care se află la mulți kilometri. Abandonarea educației îi lasă pe mulți tineri să se zbată la limita supraviețuirii.

Ce vom face pentru o mobilitate crescută?

  1. 1. În primul rând, trebuie ca toate firmele de transport să asigure mijloace sigure și confortabile. Toate contractele trebuie respectate, iar CJ Vaslui trebuie să se implice mai mult pentru a se asigura ca vasluienii călătoresc cum trebuie
  2. Sprijin pentru asfaltarea sau reabilitarea drumurilor comunale. Firmele de transport nu vor merge acolo unde nu există infrastructură. Vom identifica cele mai bune surse pentru finanțarea lucrărilor.
  3. Respectarea legii. Am văzut în ultimii ani că în toată România, multe lucrări au fost de făcute de mântuială. Ne vom asigura că toate lucrările de infrastructură respectă toate criteriile, iar reabilitările din ultimii ani vor fi evaluate pentru a se vedea dacă s-a respectat legea.

Cetățenii din județul Vaslui merită un transport de calitate. Obiectivul nostru este ca nici o călătorie dintr-un punct în altul să nu dureze mai mult de o oră.

Suntem 100% dedicați să atingem acest obiectiv, iar de pe 27 septembrie, vom munci ca transportul de calitate să devină un lucru obișnuit în județ.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.