Acasă Administrație publică Mobilizare exemplară pentru igienizarea comunei Epureni, în frunte cu însăși primărița Carmen...

Mobilizare exemplară pentru igienizarea comunei Epureni, în frunte cu însăși primărița Carmen Bîlbîie

0

Elevii și cadrele didactice ale școlilor din Epureni, locuitori ai comunei, angajații primăriei cu primărița Carmen Bîlbîie în fruntea lor au lăsat ”lună” drumurile comunei, sâmbătă, în cadrul unei acțiuni de curățenie.

Au răspuns prezent apelului conducerii primăriei zeci de persoane care și-au lăsat deoparte activitățile programate în ziua lor liberă, pentru această acțiune civică. De la mic la mare, și-au suflecat mânecile, s-au înarmat cu mănuși, saci menajeri și voie-bună și au pornit la ”vânătoare” de gunoaie în toate cotloanele comunei.

”Mulțumesc dragilor pentru implicare!!! Sper ca activitatea noastră să conștientizeze pe cât mai mulți! Trebuie să remarc și lucrurile bune: am sesizat o micșorare a cantităților de gunoaie aruncate pe marginea drumurilor față de altă dată. De exemplu, la acțiunea de curățenie din luna aprilie, numai de pe drumul național am colectat 100 de saci. Bine ar fi să nu mai avem ce strânge. Respect pentru cadrele didactice și personalului primăriei care au răspuns rugăminții de a fi prezenți”, a transmis Carmen Bîlbîie, primarul comunei Epureni. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.