Acasă Infracțional Moldovean prins la Vama Albița în timp ce încerca să scoată din...

Moldovean prins la Vama Albița în timp ce încerca să scoată din țară 66 de cartușe cu glonț calibrul 22

0

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Republica Moldova, este cercetat de poliţiştii de frontieră, după ce a fost prins având ascunse asupra lui 66 bucăţi de cartușe letale, fără a deține documente.

Bărbatul intenționa să ajungă în Republica Moldova cu muniția.

În ziua de 12 decembrie, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un tânăr din Republica Moldova, în vârstă de 28 de ani. În baza profilului de risc, împreună cu lucrătorii vamali, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperite asupra tânărului, ascunse şi nedeclarate, două cutii de carton conţinând în total un număr de 66 de cartuşe cu glonţ calibrul 22mm, a declarat Comisar șef de poliție Denis Mihaela Lazăr, purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi.

Întreaga cantitate de muniție a fost ridicată, polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată. (Horațiu POPA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.