Acasă Infracțional Motociclist transportat la CPU Bârlad, în urma unui accident pe Bulevardul Epureanu

Motociclist transportat la CPU Bârlad, în urma unui accident pe Bulevardul Epureanu

0

Astăzi, pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI și acordarea de prim ajutor calificat victimei unui accident rutier produs pe Bulevardul Epureanu, în municipiul Bârlad. În accident au fost implicate două persoane care pilotau un autoturism, respectiv o motocicletă. Până la sosirea pompierilor, la locul producerii accidentului rutier a intervenit o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, echipajul de la substația Bârlad întorcându-se de la un alt caz.
La sosirea pompierilor au fost găsite două vehicule avariate, persoanele implicate în accident fiind evacuate, conștiente și cooperante. De asemenea, din cele două vehicule se scurgeau pe carosabil, lichide combustibile.
Motociclistul a fost preluat de echipajul ambulanței SMURD, a primit prim ajutor calificat, ulterior fiind transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad. Conducătoarea auto a fost evaluată, însă nu a necesitat îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI și au curățat carosabilul.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.